ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πολύ απλό!!!



> Γίνεται συνεδρίαση στην Βουλή μετά την ανακοίνωση των σκληρών
> οικονομικών μέτρων και λέει ο Παπανδρέου ότι πρέπει να
> πάρουν μέτρά για την τόνωση του ηθικού των βουλευτών για να μπορέσουν να
> κάνουν την δουλειά τους καλύτερα.
> Λεει λοιπον οτι πρεπει να αλλαξουν τις μοκετες στην Βουλη κι απο κοκκινες να
> τις κανουν μπλε. Ψηφιζουν λοιπον και το αποφασιζουν.
> Προτεινει ο Σαμαρας να στολιστει η αιθουσα της Βουλης με ελληνικες σημαιες
> για να ενισχυθει το εθνικο φρονημα. Ψηφιζουν και το αποδεχονται.
> Προτεινει τελος ο Καρατζαφερης πριν απο καθε συνεδριαση της Βουλης να
> παιζει ο εθνικος υμνος. Ψηφιζουν και αυτο και το κατοχυρωνουν.
> Οση ωρα ψηφιζουν τις αλλαγες, ειναι μια γρυουλα, καθαριστρια στην Βουλη,
> που καθεται στην πορτα και κοιταει με απορια και απογνωση τον Παπανδρεου. Ο
> Γιωργος τη βλεπει και αφου τελειωνει η ψηφοφορια, πηγαινει προς το μερος
> της και την ρωτα...."Γιαγιουλα, γιατι οση ωρα ψηφιζαμε για τις αλλαγες στην
> Βουλη εσυ με κοιτουσες με απορια;;;"Και με ανεση η γριουλα απαντα "Πριν
> διοριστω με μεσο στην Βουλη,
> ημουν καθαριστρια σε ενα μπουρδελο.
> Οταν οι δουλειες δεν πηγαιναν καλα, αλλαζαμε τις πουτανες οχι τις μοκετες!"

Το πειραμα καλά κραττεί...




Ειναι η Ελλάδα η πιο υπερχρεωμένη χώρα στην Ευρώπη η στον κόσμο ανάλογα με το μέγεθός της όπως προσπαθούν να μας πείσουν εδώ κι ενα χρόνο;Φυσικά όχι.
Είναι στις πρώτες θέσεις στον ιδιωτικό δανεισμό (που δεν αφορά στον δανεισμό των νοικοκυριών αλλά των ιδ.επιχειρήσεων);Προς θεού όχι!
Ειναι η Ελλάδα η πιο προβληματική οικονομία της Ευρωζώνης;
Δεν είναι, όπως και να το διαβάσεις!

Ειμαστε πρωταθλητες σε δημόσιες δαπάνες; δαπάνες μισθών στο δημόσιο; κοινωνικές δαπάνες;δημόσιες δαπάνες για αγαθά και υπηρεσίες;
Σε καμμία περίπτωση!

Έχουμε τους περισσότερους δημόσιους υπάλληλους στην Ευρώπη, ένα τερατώδες όπως μας λένε δημόσιο δηλαδή;Ριξτε άλλη μια ματιά

(τα στοιχεία από International Labor Organization/Public Sector Employment)

Σουηδία (2006): 33.8%

Δανία (2008): 32.3%

Γαλλία (2006): 29%

Ολλανδία (2007): 27%

Φινλανδία (2006): 26.8%

ΕΛΛΑΔΑ (2008): 22.3%

Μ. Βρετανία (2006): 20.2%

Καναδάς (2008): 20%

Αμερική (2008): 16.4%

Ισπανία (2008): 14.6%

Ιταλία (2007): 14.4%,

Γερμανία (2007): 14.3%

Είμαστε από τις χώρες με τους ψηλότερους μισθούς στον ιδ.τ ομέα ;;;Η ερώτηση μόνο γέλιο προκαλεί. Ειμασταν 15οι στην παλιά Ευρώπη με την Πορτογαλία μόνο κάτω από μας!

Μήπως είμαστε όμως η χώρα με τα ακριβώτερα καταναλωτικά προιόντα πρώτης ανάγκης(τρόφιμα κλπ.);

Δυστυχώς ναι!!!Παρ' όλα αυτα κάποιοι ακόμα εξακολουθούν να ρίχνουν τα βάρη και τις ευθύνες σε αυτούς που πληρώνουν την κρίση και όχι σε αυτούς που κερδίζουν από αυτήν.

Εχουμε μπεί σε βαθειά ύφεση;Δυστυχώς ναι εξ αιτίας κυριως των μέτρων σωτηρίας από κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ.Ο τρόπος που επιλέχτηκε για την αντιμετώπιση της ύφεσης ήταν η βαθύτερη ύφεση!

Πως λοιπόν βρέθηκε η Ελλάδα πρώτη -πρώτη στο στόχαστρο κι έγινε το πειραματόζωο της δυναστείας των αγορών;

Τι στο καλό αθλιότητα, γκαιμπελισμός , μανία ψεύδους και αισχρης προπαγάνδας εναντίον του λαού και των εργαζόμενων ειναι αυτό που συμβαίνει;Και μάλιστα από αυτούς που εκλέχτηκαν για να μας "σώσουν"!

Πόσα αισχρά ψέμματα, ανακρίβειες, διαστροφές της αλήθειας χωρίς στοιχεία κλπ θα δεχτούμε ακόμα;

Πότε θα γίνει πεντακάθαρο πως δεν φταίμε εμείς;

Τι θα γινόταν άραγε αν αντί για τη φοβερή καθημερινή προπαγάνδα/πλύση εγκεφάλου από υπουργούς, κυβερνητικούς παράγοντες και πλήθος αδιάβαστων "ειδικών", τα ΜΜΕ παρουσίαζαν τα πραγματικά στοιχεία που απλοί θνητοί,μπλόγκερς η καλοί αριστεροί δημοσιογράφοι βρίσκουν με ευκολία στο CIA Factbook, στα site του ΟΟΣΑ, της ΕΣΥΕ και αλλου;

Πόσες εβδομάδες θα άντεχε μια κυβέρνηση που βασίζεται στον εκβιασμό και τα ψεύτικα στοιχεία, αν μας έλεγαν καθημερινά ποια είναι η πραγματικότητα με την ίδια ένταση που προσπαθούν να την διαστρέψουν;

Ας πάρουμε λοιπόν τη ζωή μας στα χερια μας.Ας ψάξουμε, ας ανακαλύψουμε, ας μάθουμε, ας αντισταθούμε!Αυτο ειναι που μας αφορά τώρα και οχι οι έρωτες των σταρ, οι συνταγές γκουρμέ των τηλεμαγειρίων και τα ροζ σκάνδαλα του Στρος Καν η του Ρουμπινί!

Να πάρουμε πίσω ότι είναι δικό μας!

Με κάθε τρόπο!

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ


Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό!!!

Για αρκετούς μήνες ετρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικους μαγνήτες κολλημενοι στην πόρτα του.

Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τροφιμα.
Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τροφίμα από τους μαγνήτες ειχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ό, τι στην άλλη ομάδα.

Οι μαγνήτες που συνδέονται με οποιαδήποτε ηλ.οικιακη συσκευή, αυξανουν την κατανάλωση ρεύματος της εν λογω συσκευης διοτι αυξάνουν την ηλεκτρομαγνητική δύναμη του ηλεκτρικού πεδίου της.

Ο καθένας έχει έναν μαγνήτη στο ψυγείο, ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπηρχε υποψία ότι είναι επιβλαβή.
Αλλά είναι θανατηφόρoi.

Είναι επικίνδυνο να παίζει κανεις με τις δυνάμεις της φύσης και της ενέργειας. Εάν έχετε ένα μαγνήτη, απομακρυνετε τον αμεσως από κάθε τροφή.

Ανεξήγητα, η ισπανική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν έδωσε προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά χάρη στο Διαδίκτυο και την προθυμία όλων, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ


ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;

Τα 10 πιο απίστευτα επιδόματα του δημοσίου!!!


10 - Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ)
09 - Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ)
08 - Επίδομα προπέλας (Λιμενικό)
07 - Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ)
06 - Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο)
05 - Επίδομα παραλαβής - παράδοσης λεωφορείων.
04 - Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ)
03 - Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης)
02 - Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ)
01 - ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν. (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων)


Περαστικά μας...

Λέσχη Bilderberg: Μυστικότητα και σενάρια συνωμοσίας


Η επικείμενη συνεδρίαση της περίφημης Λέσχης Bilderberg στην Ελβετία, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 12 Ιουνίου στο πολυτελές ξενοδοχείο «Grand Hotel Kempinski» στο St Moritz, θα δώσει τροφή σε όλους εκείνους που αρέσκονται στα σενάρια συνωμοσίας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Νταβός, εδώ όπου κάθε χρόνο γίνεται η συνάντηση τραπεζιτών, επιχειρηματιών, πολιτικών ηγετών και γενικότερα στελεχών της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ.

Είναι το μόνο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο St Moritz και βρίσκεται απέναντι από τον σταθμό του τελεφερίκ προς το χιονοδρομικό Corviglia.

Στις δύο τελευταίες συναντήσεις της Λέσχης έδωσε το «παρών» και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έκανε πρόπερσι την παρθενική του εμφάνιση στη συνάντηση.

Σε αντίθεση με το Νταβός, όπου ο Τύπος είναι πάντα ευπρόσδεκτος, η Λέσχη Bilderberg εξακολουθεί να προσπαθεί να διατηρεί την απόλυτη μυστικότητα.

Η Bilderberg έχει συνεδριάσει στην Ελβετία τέσσερις φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά ποτέ στην ίδια πόλη. Εχει χαρακτηριστεί ως η πιο κλειστή και μυστικοπαθής λέσχη στον κόσμο και για να γίνει κάποιος δεκτός πρέπει να είναι άτομο επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία της το 1954 έχουν συμμετάσχει σε αυτές τις συναντήσεις της οι κορυφαίοι «δολοπλόκοι» του πλανήτη, διαπρεπή οικονομικά μυαλά και ηγέτες του κόσμου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στο Διαδίκτυο, τα θέματα της ατζέντας των μελών της λέσχης θα αφορούν και στην οικονομική κρίση της Ελλάδας αλλά και γενικότερα στην κρίση της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ειδικότερα θα συζητηθεί η επιβολή νέων σκληρότερων φόρων τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία.

Αλλού γράφεται ότι θέλουν να δημιουργήσουν μεγαλύτερο οικονομικό χάος στην Ευρώπη και πως έχει μπει η λέξη «πωλητήριο» για χώρες που δεν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αντιμετώπιση τους χρέους τους και θα αναγκαστούν να πουλήσουν δημόσιες επιχειρήσεις αλλά και εδαφικές εκτάσεις, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Από την Ελλάδα μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα συμμετάσχουν, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν μέρος επιχειρηματίες και μεγαλοτραπεζίτες. Στην περυσινή συγκέντρωση στην Ισπανία είχε δώσει το «παρών» ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Δαβίδ και ο κ. Λουκάς Τσούκαλης, επικεφαλής του Ελληνικού Ιδρύματος Αμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Ιστορικό

Η Λέσχη Bilderberg ή Ομάδα Bilderberg είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη περίπου 130 ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών. Η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Αυτή η ελίτ ομάδα συνεδριάζει κάθε χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο -συνήθως στην Ευρώπη- και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στις ΗΠΑ ή τον Καναδά.

Η αρχική διάσκεψη Bilderberg πραγματοποιήθηκε στο «Hotel de Bilderberg», κοντά στο Αρνεμ της Ολλανδίας, από τις 29 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 1954. Ξεκίνησε ως ιδέα από διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων ο Τζόζεφ Ρέτινγκερ, από την ανησυχία τους για την ανάπτυξη του αντι-αμερικανισμού στη Δυτική Ευρώπη.

Ο Ρέτινγκερ πρότεινε μια διεθνή διάσκεψη, κατά την οποία οι ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ θα πρέπει να συγκεντρωθούν και να συνεδριάσουν με στόχο την προώθηση της κατανόησης μεταξύ των πολιτισμών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Δυτικής Ευρώπης.

Οι Ελληνες της λέσχης

Τα τελευταία 20 χρόνια οι Ελληνες που έχουν συμμετάσχει σε συγκεντρώσεις της Λέσχης Bilderberg είναι οι εξής:
Γιώργος Παπανδρέου, Κώστας Καραμανλής, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Αλογοσκούφης, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Σαμαράς, Αννα Διαμαντοπούλου, Θόδωρος Πάγκαλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Γεράσιμος Αρσένης, Λούκα Κατσέλη, Στέφανος Μάνος, Γιάγκος Πεσμαζόγλου (Τράπεζα Ελλάδος), Λουκάς Τσούκαλης (ΕΛΙΑΜΕΠ), Θόδωρος Κουλουμπής (ΕΛΙΑΜΕΠ), Νικηφόρος Διαμαντούρος (ombudsman-σύμβουλος), Γιώργος Δαβίδ (3Ε-Coca Cola Hellas), Αλέξης Παπαχελάς (δημοσιογράφος), Θωμάς Βαρβιτσιώτης (διαφημιστής), Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (ΤΙΤΑΝ), Γιάννης Λύρας (εφοπλιστής), Κώστας Καρράς (εφοπλιστής), Μιχάλης Περατικός (εφοπλιστής), Γιώργος Λιβανός (εφοπλιστής), Γιάννης Κωστόπουλος (Τράπεζα Πίστεως), Γρηγόρης Χατζηελευθεριάδης (Eletson), Θεμιστοκλής Βώκος (επιχειρηματίας).

πηγή:www.protothema.gr